CENTRALE

Centrale kommer att bli Lustica Bays stadskärna och ett blomstrande bostadsområde. Med andra ord semesterortens nav, som erbjuder både stillsamt lugn och sorlande stadsliv. Tack vare dess strategiska läge mitt i Lustica Bay kommer Centrale fungera som en portal mellan de nya bostadsområdena, såsom Marina Village, Golf Community och Horizon Residences, och byarna som redan ligger i närområdet. Centrale ligger bara 10 minuter från Tivats flygplats, vilket gör det lätt att ta sig till olika destinationer i Europa. Med sitt perfekta läge vid tröskeln till Lustica Bays nyöppnade Marina Village, precis invid det glittrande Adriatiska havet och ett stenkast från några av landets vackraste sandstränder, är Centrale en riktig guldklimp som erbjuder alla friheter du kan tänkas önska av ett bekymmerslöst leverna vid kusten. Dessutom kommer Centrale, med flest allmänna, kommersiella och kommunala faciliteter i Lustica Bay, fungera som stadskärna och nav för en större omnejd, vilket gynnar turismen längs hela Montenegros kustlinje.

CENTRAL MÖTESPLATS MED BULTANDE HJÄRTA

Centrale kommer att innehålla dussintals allmänna utrymmen som kommer att bli samhällets kärna. Med fokus på utomhusaktiviteter och endast reserverande för fotgängare kommer de att fungera som spontana mötes- och aktivitetsplatser runtom i staden. I hjärtat av Centrale ligger det förbluffande vackra Esplanade – en mötesplats och centrum för vardagslivet i Lustica Bay med sina små butiker, barer och restauranger i norr, ett aktivitetshus och mataffär på vardera sida samt ett vackert galleri i en upprustad historisk byggnad.

Centrales moderna design kombinerar aktivt utomhusliv med den förföriska charmen av gammeldags montegrinsk charm. Dess affärs- och bostadsområden, inbäddade i en grönskande yta av fullvuxna tallar, speglar områdets traditionella byar samtidigt som det utstrålar småskalig exklusivitet. Dess kärna kommer att bestå av en blandning av lägenheter, butiker, restauranger, barer, kulturcenter och samhällsservice – mitt bland gårdsplaner, parker och grönområden. Centrales breda utbud gör det till områdets bultande hjärta som knyter samman och berikar alla aspekter av livet i både Lustica Bay och regionen som helhet. Det är platsen att vara för de som söker fart och fläkt, ett sprudlande året runt samhälle och unik kustbostad under den varma montenegrinska solen.

DITT NYA HEM

Centrales fastigheter är en unik tolkning av ett året runt-liv på kusten. De är designade att leva upp till högsta möjliga standard samtidigt som de inspirerats av traditionell montenegrinsk arkitektur. De blandar gammalt och nytt, bekvämt och toppmodernt. Centrale kommer att erbjuda ett urval lägenhetstyper som alla har fantastisk utsikt mot olika delar av Lustica Bay, från nationalparken Lovcen till Boka Bay och Adriatiska havets kristallblå vatten.

Bostäderna varierar i storlek från studiolägenheter till trerummare, från 45 till 110 kvadratmeter. De stora fönstren gör utsikten spektakulär samtidigt som de släpper in mycket ljus. Lägenheterna är mysiga och behagliga med bra planlösning, där köket alltid är anslutet till matsalen. Rummen är naturligt anslutna till balkonger, öppna terrasser och gårdsplaner, vilket möjliggör ett sömlöst inomhus-utomhusliv i Medelhavssolen.