MARINA VILLAGE

Beläget i hamnen, i hjärtat av området, ligger Marina Village lägenheter. Marina Village ligger precis ovanför marinan, vilket innebär att varje lägenhet drar nytta av en bländande havsutsikt och tillgång till rikliga grönområden. De är idealiska för invånare som vill ha ett bekvämt boende i en marin miljö med tillgången till marinans alla bekvämligheter och dynamik. Läget är fantastiskt med tanke på närheten till strandpromenaden med affärer, restauranger, offentliga platser, stranden och marinan. Lägenheterna är estetiskt vackra, byggda med sten från områdets ursprungliga klippor från lokal sten och med de typiska röda taken för regionen. Lägenheterna har den nautiska charmen som i Montenegros fiskebyar. Deras traditionella atmosfär är balanserad med kustnära elegans och det senaste i modern lyx. Oklanderligt utformad för att få ut det mesta av inomhus- och utomhusliv, har alla lägenheter avancerade bekvämligheter, gott om utomhusutrymme och tillgång till pooler.

Förnärvarande är de nybyggda lägenheterna i vår Marina Village – Lavanda och Ruzmarin Residences – tillgängliga att köpa. Med ett fantastiskt läge i närheten av huvudhamnen, det pulserande och livliga
området med direkt tillgång till den privata stranden i Luštica-bukten, är dessa lägenheter tillgängliga för omedelbar överlämning. Oavsett om du strävar efter avskildhet eller vill vara i centrum av allt
som äger rum i byn, har den här platsen allt.
Också tillgängliga för köp är lägenheter på andra raden från havet, i bostadsområdet Magnolija, för närvarande under uppförande. Dessa främsta bostäder ligger inom räckhåll från stadsdelens restauranger,
barer och butiker och varierar i storlek från 37 till 138 kvm.

CHEDI RESIDENCE

Föreställ dig ett semesterboende lyxigt utformat och utrustat för att leverera den legendariska Chedi-upplevelsen. Ett begränsat antal av exklusiva bostäder finns nu på The Chedi Luštica Bay.
Chedi Luštica Bay är bland de största 5-stjärniga hotellen i Boka Bay, som erbjuder 111 rum, två restauranger, en bar, konferens och affärscentrum, en utomhuspool, spa och gym med uppvärmd inomhuspool.

Chedi, som ursprungligen etablerat sitt namn i Asien och Fjärran Östern, fortsätter sin rutt till Europa med Luštica Bay-projektet. Efter att GHM etablerat samarbete med Orascom i Andermatt, Schweiz, där ODH bygger en lyxig by, representerar Luštica Bay-projektet The Chedis andra europeiska hotell. Oförglömlig elegans med modern lyx, integritet, exceptionella faciliteter och bekvämligheter samt noggrann service, kommer gästerna att känna sig tillfredsställda i en raffinerad, men ändå avslappnad atmosfär som framkallar traditionellt kustliv.
Som en del av hotellkomplexet Chedi Luštica Bay är Chedi Residences ett bra val, som kombinerar både semsterboende och en bra investering.

Ett begränsat urval av Chedi Residences finns nu att köpa, inklusive studio-lägenheter, exklusiva en- och två sovrumssviter och en enastående Penthouse-svit.
Alla bostäder är fullt möblerade och utrustade enligt högsta standard. Genom att bli ägare i Chedi Residences kommer du att dra nytta av:

Intäktspotential genom uthyrningspoolsprogram som drivs av hotellet;
Antingen garanterad tidsbegränsad uthyrningsavkastning eller inkomstdelningsmodeller;
Personlig användning under fördefinierade perioder;
Rabatterade avgifter under begränsad perioder.